diumenge, 20 de maig de 2012

Volcandpark

VOLCANDPARK
Young Volcandpark paral·lel a Volcandpark!
Durant aquest mes de maig, concretament des del dia 21 al 25, a la nostra ciutat es durà a terme  el 1r Congrés Internacional sobre Gestió i Divulgació de Paisatges Volcànics Protegits, el Volcandpark. L’objectiu d'aquest congrès  és crear un fòrum de debat i pensament que lligui el coneixement de la vulcanologia amb la gestió del territori i la seva divulgació entre persones que treballen en aquests espais volcànics protegits, com parcs nacionals, parcs naturals, reserves naturals, etc.
En aquest congrés hi assistiran especialistes d’arreu del món, presentaran els seus treballs i compartiran coneixements. El Volcandpark també compta amb activitats complementàries, obertes, a les quals hi podrà participar qui ho vulgui.
Paral·lelament s’ha organitzat el Young Volcandpark adreçat tant a alumnes d’instituts i escoles de la Garrotxa. Amb aquest objectiu s’han preparat una sèrie d’activitats i actes pensats per a ells. Es duran a terme del 21 al 24 de maig, i serà un congrés, però, adaptat als alumnes.
La nostra escola, com a Escola Verda, hi participarà activament.Alumnes Escola Verda de 5è de primària


Alumnes Escola Verda 6è de primària