dimarts, 18 de desembre de 2012

RECOLLIM EL PREMI DE LA MEDIATECA


Viatgem a Madrid a recollir el tercer premi del Concurs Nacional de Bones Pràctiques de Biblioteques Escolars, del Ministerio de Educación. 

El Ministerio convoca anualment aquest guardó per als centres escolars públics i privats de tot l'Estat que hagin desenvolupat actuacions de dinamització i innovació en la seva biblioteca. L'escola va presentar un projecte  d'integració de la mediateca en tots els àmbits de la vida escolar, posat en marxa fa dos anys. Aquest projecte presenta quatre eixos principals de treball: l'arxiu, la comunicació, l'animació lectora, la investigació documental i el treball en xarxa.
Segons la resolució del BOE publicat el 20 de desembre de 2011 s’otorgà a la mediateca de l’escola el tercer premi en la modalitat C (escoles privades i concertades) dotat amb 6000 euros per la biblioteca del centre pel caràcter innovador de les seves propostes en la integració de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, així com per la seva participació en xarxes de biblioteques escolars.
Un any després, el 10 de desembre del 2012 s’ha celebrat l’acte formal de l’entrega de premis al saló d’actes de la Biblioteca Nacional a Madrid. Allà va desplaçar-se  una representació de l’equip directiu i de la mediateca de l’escola i va rebre un diploma i un llibre amb tots els projectes premiats  al 2011 entre els quals hi som nosaltres