dissabte, 7 de juny de 2014

Lliurament dels premis Joves Brillants

La Júlia Pérez, la Maria Pujol,  la Meritxell Pujol-Galceran, l’Aina Vaquero i la Laia Zarza, són les cinc Joves Brillants de la nostra escola!
Aquest passat dissabte 7 de juny, a les 16h, va tenir lloc el lliurament de premis de la tercera edició del concurs Joves Brillants de la Garrotxa, al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Olot. L’acte va comptar amb la presència dels deu joves premiats, les seves famílies, els seus tutors i els equips directius dels diferents centres; amb la regidora d’ensenyament, Sra. Núria Fité i l’alcalde d’Olot, el Sr. Josep Mª Corominas. També compta amb la presència de joves brillants de les edicions anteriors i amb l'Ariadna De Bolós, jove brillant del curs passat, que adreçà unes paraules d'encoratjament i agraiment al públic assistent.
La Júlia Pérez, la Maria Pujol,  la Meritxell Pujol-Galceran, l’Aina Vaquero i la Laia Zarza, són les cinc joves brillants de la nostra escola que es van endur com a premi una estada de 5 dies a Planes de Son.
L’acte, que va ser molt entranyable i emotiu, es va acabar amb les signatures dels deu premiats en el Llibre Jove d’Honor de l’Ajuntament d’Olot.
Esperem que la propera edició compti amb alumnes tan brillants com els d’aquest curs.

Enhorabona a totes cinc. Molts ànims en començar una nova ruta!