dimarts, 12 de gener de 2016

Agraïments Gran Recapte d'Aliments

Des de Càrites ens han enviat aquesta carta d'agraïment per l'èxit del Gran Recapte que es va organitzar.

Us fem extensiva la seva felicitació.

Moltes gràcies a tots!

Escola Pia d’Olot
Un cop passades les festes nadalenques, us podem comunicar les dades que ja tenim comptabilitzades de la vostra col·laboració en el passat Gran Recapte[1].

Un cop més, aquest any, en conjunt, hem superat les quantitats aconseguides l’any anterior. La nostra comarca ha esdevingut un referent a l’hora de respondre a la crida que es fa des de les institucions a donar suport a les persones més necessitades i concretament, com és el cas del Gran Recapte, a atendre les necessitats més bàsiques en alimentació i higiene. Gràcies, doncs, per la vostra aportació i per haver format part d’aquesta eclosió de solidaritat i compromís.

Ens alegrem, particularment, que en el recapte del vostre centre s’hi hagi implicat el conjunt de la comunitat educativa perquè això és, també, una mostra més dels compromís transversal de tots en aquesta tasca solidària. Us preguem que feu arribar, doncs, el nostre agraïment a tots: pares, alumnes, mestres i personal no docent. A tots el nostre agraïment i felicitació més sincers.

En nom de les persones més necessitades, gràcies a tots pel vostre compromís solidari.


Carles Oller Barnada
President de Càritas Garrotxa
[1] La vostra aportació al Gran Recapte 2015, segons tenim comptabilitzat, ha estat de 987 Kg. Tingueu en compte que, segons es ve fent i tot i que no sempre hi ha sempre una correspondència exacta, en el recapte s’equiparen unitats amb kilograms.