divendres, 1 de juliol de 2016

Comiat dels alumnes de 4t d'ESO

El passat dimarts dia  21 de juny, alumnes de Secundària, pares, familiars i professors de tots  els cursos, i amics i amigues dels nois i noies de 4t d'ESO de l'escola, van celebrar l’acte de comiat de la promoció 2000-2016
L’acte fou presentat pel director de l’escola, el Sr. Miquel Àngel Zarza, conjuntament amb professors de secundària i va comptar amb la participació dels mateixos alumnes de 4t, que amb una bonica presentació digital i uns obsequis personalitzats, van voler agrair la tasca realitzada a tots els educadors que els han ajudat a formar-se. També els pares dels alumnes de 4t, van llegir uns emotius textos, van obsequiar-los amb una cançó i van preparar una pel·lícula dels moments viscuts a l’escola. 
Des de l’escola els alumnes de 1r, 2n i 3r de Secundària van representar una performance plena de ritme, sentiments i emocions, dedicat als alumnes que deixen l'escola aquest curs, per continuar la seva formació acadèmica en el camí de la vida. 
Durant l'acte es va agrair la tasca i el compromís dels alumnes del Parlament Verd de l'escola, dels membres  de l'Associació d'Alumnes, delegats i delegades de classe i dels nois i noies de 4t que han format part del Club de Lectura.
D'altra banda, es van lliurar els premis Oriol de Bolòs, dedicats a potenciar els crèdits de síntesi i treballs de recerca d'ESO i Cicles Formatius.
Fou un acte entranyable, on tothom va tenir el seu espai per emocionar-se i sentir-se part d'un tot que és l'Escola Pia d'Olot.