dissabte, 24 de juny de 2017

Comiat dels alumnes de 4t d'ESO

El passat dimecres dia  21 de juny, vam celebrar l’acte de comiat dels alumnes de 4t d'ESO, promoció 2004-2017.

L'acte fou presentat pel director de l'escola, el Sr. Miquel Àngel Zarza, conjuntament amb professors de secundària. Va comptar amb la participació dels mateixos alumnes de 4t, que amb una bonica presentació digital i uns obsequis personalitzats, van voler agrair la tasca realitzada a tots els educadors de l'escola. També els pares dels alumnes de 4t van dirigir unes emotius paraules als seus fills, van cantar una cançó i van preparar un divertit Mannequin Challenge.

Des de l’escola els alumnes de 1r, 2n i 3r de Secundària van representar una performance  plena de ritme, sentiments i emocions, dedicat als alumnes que deixen l'escola aquest curs, per continuar la seva formació en el camí de la vida.
Durant l'acte es va agrair la tasca i el compromís dels alumnes del Parlament Verd, dels membres  de l'Associació d'Alumnes, delegats i delegades de classe i dels nois i noies del Club de Lectura.

D'altra banda, es van lliurar els premis Oriol de Bolòs, dedicats a potenciar els crèdits de síntesi i treballs de recerca d'ESO.

Fou un acte entranyable, on tothom va tenir el seu espai per emocionar-se i sentir-se part d'un tot que és l'Escola Pia d'Olot.