dilluns, 27 de novembre de 2017

Celebrem Sant Josep de Calassanç

Avui els alumnes de secundària i cicles formatius, hem celebrat la festa de Sant Josep de Calassanç. 
Hem començat el matí fent una tutoria on hem estat parlant de la figura de Sant Josep de Calassanç i el seu llegat en el món educatiu. També hem parlat dels Drets Humans, el valor a treballar durant aquest curs, conjuntament amb el lema escollit des de l'Associació d'Alumnes: Els drets Humans estan a les nostres mans.       
Hi ha hagut alguna projecció  del vídeo “Drets Humans, tots, per a tothom i a tot arreu” elaborat per la Coordinadora d’ONG`s de les comarques gironines.
Després hem anat a l'església de l'escola i hem assistit a la xerrada del Sr. Eduard Ibáñez, membre de l'Associació No Governamental Justícia i Pau, que té com a finalitat, entre d'altres, la defensa dels drets humans, dels drets dels pobles i dels drets democràtics. 
Els alumnes de cicles formatius, hem assistit a una altra xerrada, emmarcada, també, en els valors dels Drets Humans, en concret el de la salut. Els Ponents Lluc Sau (psicòleg) i Sergi Vílchez (exalumne,  que actualment està acabant el grau de  fisioteràpia), han sabut transmetre'ns les seves sensacions i inquietuts. 
Un cop acabades les xerrades hem fet una bona xocolatada i tot seguit una matinal de cinema.
Per acabar el dia, a la tarda, una passejada fins a l'Estadi d'Atletisme, allà tothom ha escollit fer una activitat. Fins i tot era permès fer "panching". Ha estat un dia diferent i molt profitòs.