dimecres, 30 de maig de 2018

4a Festa de les Arts de l'Escola Pia de Catalunya

A l’escola estem d’enhorabona i molt contents ja que hem estat guardonats en tot un seguit de premis, dins el marc de la 4a Festa de les Arts d’Escola Pia de Catalunya.
En els Premis Literaris de la Fundació Joan Profitós i en la modalitat de poesia l’Abril Rota de 2n d’ESO, en la modalitat de prosa l’Oriol Rodergas de 1r d’ESO i L’Aniol Vergés de 4t d’ESO.
En els Premis Artístics i en la modalitat de pintura la tribu La Tundra de 5è de primària; en la modalitat d’escultura la Clàudia Campayo, en Dario García, la Cristina Isern, en Bernat Juncà i l’Aina Vila de 2n d’ESO.
També hi ha hagut uns finalistes dels Premis Artístics en la modalitat  de d
ibuix l’Agnès de Bolòs de 1r d’ESO, la Neus Massegur i en Robert Zoitanu de 2n d’ESO, i  en Pol Pujol de 4t d’ESO; en la modalitat de pintura l’Agnès Torrella i la Maria Vilagran de 2n d’ESO i l’Arnau Coves de 3r d’ESO; en la modalitat d’escultura la tribu Pilot de 6è de primària i en Pol Domínguez, la Júlia González, en Pol Mascarella i en Dani Verdaguer de 2n d’ESO i en la modalitat de fotografia la Lana Kozoriz de 4t d’ESO
Els finalistes optaven al premi del públic i aquest ha estat per a la tribu Pilot, l’Agnès de Bolòs i l’Agnès Torrella

Aprofitem per felicitar-los a tots!

Si cliques aquí veuràs totes les imatges