dijous, 11 d’abril de 2019Benvolgudes famílies,

Ens plau comunicar-vos i compartir amb vosaltres, després d'haver gaudit de la jornada SUMMEM, APRÈN I CONVIU del passat dissabte, que el Departament d’Educació ha publicat, en data 27 de febrer del 2019, una resolució en el que reconeix a 186 centres de Catalunya pels seus projectes d’innovació pedagògica.
Escola Pia Olot ha estat un centre reconegut pel projecte d’innovació SUMMEM. Per això volem felicitar a tot el professorat, als equips educatius, a l’equip motor i als grups pilots. Gràcies també a l’equip directiu i a les coordinacions d’etapa i de treball cooperatiu.  I també agrair la coordinació i suport de l’àrea pedagògica de l’Escola Pia de Catalunya. El Departament d’Educació certificarà al professorat per aquest projecte d’innovació. Tot l'esforç que està realitzant l'Escola té sentit per la vostra confiança en voler compartir una educació que transformi millori la realitat i el món que ens envolta.
Cal dir que el procés de selecció de centres ha passat per dos fases on hem hagut de presentar evidències del treball fet: itineraris, vídeos, actes de reunions, formacions, etc. Ara seguirem treballant en el projecte per consolidar-lo i anar fent una millora continuada.
Gràcies per la vostra confiança en tot aquest procés d’implementació.

Director del Centre.