divendres, 12 d’abril de 2019


El dijous dia 11 d’abril, l’Escola Pia d’Olot va organitzar un entranyable concert que va oferir als familiars dels alumnes i a tots els residents dels diferents geriàtrics de la nostra ciutat.
Aquesta activitat fou un veritable amalgama intergeneracional, plena de sentit i de sentiments.

Els alumnes, van ser els veritables protagonistes de l’acte. Els nens i nenes de 3r a 6è de Primària que van interpretar magníficament cançons del grup ABBA. En aquesta activitat van poder treballar la llengua anglesa, el cant i el moviment del cos, i la coneixença d’un grup que va marcar una època. Els alumnes han estat dirigits, en aquest projecte, per la seva professora de música Anna Ahumada i acompanyats i guiats en tot moment pels diferents equips docents.
Els nois i noies d’ESO van acompanyar, de bracet o bé en cadira de rodes, a molts avis i àvies que van assistir al concert. Aquests joves van poder conversar, intercanviar opinions i afecte, amb persones que tenen un gran bagatge de vida.
Els altres protagonistes van ser els més de 210 avis i àvies, 140 amb cadires de rodes, de les residències d’Olot: Montsacopa, la Caritat, el Tura, Edat 3 , la Tardor i Sant Jaume que van realitzar una sortida per escoltar un bonic concert, trencant la seva rutina i compartint una estona amb nois i noies, i nens i nenes, dels quals els separen una colla d’anys.
Al vespre es va celebrar el mateix concert amb tots els familiars d’aquests nens i nenes de Primària. Un acte que de ben segur es repetirà el proper any. Tothom va poder gaudir seguint el concert, emocionar-se i viure’l.