diumenge, 21 d’abril de 2019

RECICLA CULTURA 2019

Darrers dies de recollida de llibres a l'escola!
Un any més, aquest Sant Jordi participarem a Recicla Culturainiciativa de la Fundació Servei Solidari que promou donar llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi amb l’objectiu de finançar els cursos d’alfabetització a persones amb risc d'exclusió social, així com finançar projectes per les aules d'acollida de la Garrotxa.

Molts ja coneixeu el funcionament de la campanya, però aprofitem per recordar-vos que per tal que sigui un èxit cal que ens doneu aquells llibres que teniu a casa, però que es troben en bon estat. Nosaltres els revisarem i classificarem i la diada de Sant Jordi els trobareu tots a la venda a un preu simbòlic.
Recordeu tenir en compte que:
Els llibres han d’estar en bon estat.
No podeu portar volums d’enciclopèdies ni llibres de text.
Podeu portar llibres infantils, novel·les juvenils, d’adults, clàssics, còmics, etc.
La recollida la farem a la mediateca fins el proper 12 d'abril. I si durant les vacances voleu contribuïr, fins el proper 18 d'abril podreu fer-ho a la Biblioteca d'Olot Marian Vayreda.
Us engresquem a participar en aquesta iniciativa social i diferent que aportarà un valor afegit al vostre Sant Jordi i amb la qual transformareu la vida de moltes persones!
El dia de Sant Jordi, 23 d’abril, esteu també convidats a col·laborar en l’activitat amb la compra d’un d’aquests llibres a la mateixa escola o bé al Firal d'Olot.
Agraïm per endavant la vostra col·laboració!