dimecres, 8 de maig de 2019

BASSOLS ENERGIA, COL·LABORADOR DEL PFI D'AUXILIAR FORESTAL

Enguany és el primer que l'Escola Pia d’Olot inicia un Programa de Formació i Inserció, en l’especialitat d’auxiliar forestal.
Aquest projecte neix per donar suport a tots aquells joves d’entre 16 i 21 anys que, per una raó o una altra, no han acabat els estudis de secundària obligatoris. 


L’objectiu és el de treballar per tal de que els joves tinguin una nova oportunitat per continuar els seus estudis, i de impulsar-los cap a formacions de continuïtat o bé, cap al món laboral amb les màximes garanties possibles.
La Garrotxa, ben coneguda pel seu paisatge forestal i pels seus productes de proximitat, és un indret perfecte per poder desenvolupar aquests estudis relacionats amb el sector forestal i amb el món rural. Un sector estretament lligat amb el compromís amb el territori i amb el desenvolupament sostenible. És per això que les nostres empreses col·laboradores, totes del territori, són un bon exemple de desenvolupament sostenible. Com és el cas de Bassols Energia SL, on el 100% de les energies que difonen provenen de fonts renovables.

Bassols Energia, ens dona suport per a que els nostres alumnes puguin desplaçar-se i aprofundir els seus estudis visitant els boscos de la comarca, així com adquirint material específic per a la seva formació a l’Escola Pia d’Olot.