Els dies 15 i 16 de març tindran lloc les jornades d’orientació adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO i a les seves famílies.

El dia 15 tindrà lloc la jornada Sigues PRO! que té per objectiu acostar l’empresa als joves i donar visibilitat als estudis de formació professionalitzadora. Consta de dues activitats, un Tastet d’empresa al matí al recinte firal adreçat a l’alumnat de 4t d’ESO i la taula rodona Sigues PRO! Troba el teu camí a la formació professionalitzadora!, adreçada a les famílies i oberta al públic en general que tindrà lloc a la sala Torin a les 19 hores. Si voleu assistir presencialment a la taula rodona us demanem que us inscriviu al següent enllaç:

Inscripció jornada Sigues PRO! Troba el teu camí a la formació professionalitzadora!

També podreu seguir la taula rodona a través del canal de Youtube del Garrotxapro.
https://youtu.be/nlMcwlQ_5oU

Us convidem a donar un cop d’ull al web https://garrotxapro.cat/  que recull tota la formació professionalitzadora de la comarca, inclou un cercador de formació i  informacions diverses d’orientació, recerca de feina i un recull d’experiències relacionades amb la formació professionalitzadora.

El dia 16 de març al matí tindran lloc les xerrades als centres que imparteixen estudis postobligatoris, segons programació dels centres i l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Olot.

Comissió difusió i orientació Pacte Formació Professionalitzadora de la Garrotxa