Benvolgudes famílies. 

A finals de novembre celebrem la Festa de Sant Josep de Calassanç, fundador de l’Escola Pia i patró  de tots els docents i educadors. Aprofitàvem i fèiem extensiva la celebració i un matí de diumenge  ens retrobàvem a l’escola, alumnes, famílies i docents, per fer diferents activitats: concert de  música de Santa Cecília, rutes en bicicleta, escoltar contes, fer tallers, gaudir del ball de la nostra  faràndula i fer un bon vermut.  

Aquest any això no ho podrem fer, però no volem que aquesta situació que ens toca viure i  afrontar, ens deixi sense els bonics moments compartits, les activitats i situacions que fan escola.

  • Diada de l’Educació. El diumenge 29 de novembre rebreu un vídeo amb una reflexió sobre  l’educació feta per alumnes de tots els cursos de l’escola i el ball dels nostres estimats Api,  Carbassa i Llampec. Pensem que aquesta proposta s’adiu al valor de l’AGRAÏMENT i al lema  d’aquest curs “Els cors ballen amb la melodia d’un bon gràcies”. 
  • Compartim el dibuix guanyador del Concurs del Valor i Lema d’aquest curs. La guanyadora és l’Emma Gironès Coll de la Tribu Lakers de 6è de Primària. Enhorabona.

     

Esperem que en gaudiu tots plegats i en família. 

Visca la Diada de l’Educació.