CICLES FORMATIUS i PROGRAMES DE FORMACIÓ i INSERCIÓ

HO FEM A PARTIR DE 4 EIXOS:

TUTORIA I ORIENTACIÓ

Proporcionant a l’alumne un tutor de grup i un tutor referent, qui l’acompanyarà en el transcurs dels seus estudis. L’ajudarà en l’orientació acadèmica, professional i personal si ho requereix. Treballant conjuntament aquelles actituds i habilitats que, com a persona i professional, l’ajudaran a afrontar amb entusiasme i seguretat els reptes de futur.

CLIMA PROFESSIONALITZADOR

CLIMA

PROFESSIONALITZADOR

Creant un clima d’activitat entorn al món professional. Convidant a l’alumne a activitats acadèmiques i professionalitzadores que l’ajudin, des del primer dia, a viure la formació professional. Organitzant els itineraris d’aprenentatge en base al treball cooperatiu i la interdisciplinaritetat on els alumnes treballen conjuntament de manera coordinada per resoldre tasques acadèmiques i aprofundir en el seu propi aprenentatge. Donant valor al potencial educatiu de les relacions interpersonals existents en qualsevol grup i considerant els valors de socialització i integració com eficaçment educatius. Facilitant un futur laboral d’acord amb les possibilitats i expectatives i obrint les portes a una formació universitària.

MÈTODE: SISTEMA DUAL, FUNTRACK, ERASMUS:

Oferint el sistema d’estudi dual, que és una alternativa mixta entre l’ocupació i la formació, amb l’objectiu d’aconseguir una qualificació professional del treballador-estudiant que combina l’activitat laboral en una empresa amb l’activitat formativa al centre.

Comptant amb convenis amb altres empreses.

Oferint l’empresa FUN TRACK GARROTXA http://www.funtrack.cat/
donant l’oportunitat de crear valor afegit i complementar la formació dels estudis en els cicles formatius amb una metodologia més pràctica i real des de la vessant pròpia empresarial.
Fun Track Garrotxa ofereix un turisme a la carta i per a tothom. Per a tots aquells que volen descobrir i conèixer un territori caminant, en bicicleta o a cavall , colònies escolars, activitats esportives i de lleure per escoles de la comarca i activitats per a la ciutat, en general.
Participant al programa europeu ERASMUS + i accedir a una beca per realitzar tasques professionals a diferents països europeus.

PARTICIPACIÓ I EMPRENEDORIA:

PARTICIPACIÓ I

EMPRENEDORIA:

Gaudint, treballant i potenciant l’entorn de la Garrotxa, ideal per desenvolupar activitats en el medi natural. En pocs minuts estem endinsats en ple Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa on podem gaudir de les instal·lacions de la ciutat d’Olot. Camps de futbol d’herba artificial, piscina coberta, pistes de bàsquet i vòlei, camp de rugbi i pistes d’atletisme.
Organitzant activitats de ciutat com l’Orientolot, el Rodajoc o el Voltolot que suposen treballar l’ aprenentatge servei. Oferint formació en emprenedoria, pensant en aquells joves que tinguin ganes i idees de desenvolupar projectes professionals innovadors.

Contactant amb les empreses del sector i del territori per poder adequar la formació a les demandes i, alhora, facilitar la inserció laboral dels alumnes.

ERASMUS FP

ATENCIÓ! TENS UN REPTE!
Els alumnes de Cicles Formatius hem fet uns vídeos amb reptes cooperatius per fomentar l'activitat física entre els joves de la ciutat a la setmana de l'activitat física i l'esport.
Els fareu?
#fpolot
#reptescooperatiusOlot
@escolapiacat
...

48 0

LA NOSTRA FORMACIÓ PROFESSIONAL A L'EXPOJOVE!
Hi serem!
#FPESCOLAPIA
#FPOLOT
#Repost @expojovevirtual
• • • • • •
Ja tenim dates per a l’#Expojove2021!

Del 20 al 30 d’abril posem al vostre abast un seguit de recursos a www.firesvirtuals.cat/expojove!

#dates #abril #expojove2021 #firavirtual #dissenyaelteufutur #formació #ocupació #emprenedoria #mésrecursos #activitats #acompanyament #presadedecisions #serveis #joventut
...

19 0

VOLS FER DE L'ESPORT LA TEVA VOCACIÓ?

Pots conèixer la nostra formació professional esportiva.

Demana la teva visita personalitzada i participa al TASTA ESPORT del 17 d'abril: truca al 972 27 12 80 o escriu a
secretariafp@olot.epiaedu.cat

@escolapiacat
@garrotxapro @olotciutatedu #FPOLOT
...

45 0