ETAPA 3 - 7

Aquesta etapa té com a objectiu el desenvolupament global de les capacitats dels infants durant els primers anys de vida. En aquest moment l’estimulació primerenca afavoreix una bona organització neurològica i posa les bases per un creixement harmònic que farà que siguin nens i nenes feliços.

És una etapa educativa que inclou:

 

  • Segon cicle d’Educació infantil o parvulari (3 anys-6 anys).
  • Cicle Inicial de primària (6 anys-8 anys)

EL DIA A DIA DE 3 A 7 ANYS

Pla Personalitzat d’Estiu

Tria l'Etapa i el curs al que vols accedir i amb un sol clic obtindràs tota la informació. ETAPA 3-7 PLANS PERSONALITZATS D'ESTIU D'ESO PLA ESTIU PERSONALITZAT 1rESO PLA ESTIU PERSONALITZAT 2n ESO PLA ESTIU PERSONALITZAT 3rESO

read more

RUA DE CARNESTOLTES 2020

Després de tota la setmana plena d'activitats diverses, les etapes 3-7 i 7-12 hem acomiadat la setmana cultural amb la Gran Rua de disfresses que hem preparat nosaltres: Barrufets, Volcans, llunes, sols, terres, avis, animadores, pallassos, contenidors de reciclatge i...

read more

II+D P5, VISITA D’EN PEROT DE CASTELLFOLLIT

Fa uns dies vam rebre la visita d'en Perot de Castellfollit, picapedrer de tota la vida. Vam aprofitat per fer-li moltes preguntes i resoldre dubtes. Ens va ensenyar les eines que feia servir quan treballava, ens va explicar moltes coses i ens va transmetre la seva...

read more

ENS ENGANYEN ELS NOSTRES ULLS?

ENS ENGANYEN ELS NOSTRES ULLS? AVUI HEM FET EXPERIMENTS I TRASVASAMENTS AMB EL SENTIT DE LA VISTA. HEM UTILITZAT RECIPIENTS DE DIFERENTS COLORS I ELS HEM OMPLERT D’AIGUA. QUÈ HA PASSAT? A SIMPLE VISTA SEMBLAVA QUE L’AIGUA HAVIA CANVIAT DE COLOR. L’HEM PASSAT A UN...

read more

IT’S ENGLISH TIME

Bon dia famílies! Fa unes setmanes que les tribus de 1r i 2n hem començat a anar a l'aula d'anglès. Us deixem el següent link de l'editorial Oxford University Press, on hi ha cançons, jocs, vídeos i altres recursos molt interessants per poder seguir aprenent a casa....

read more

HO FEM A PARTIR DE 4 EIXOS:

ACOLLIDA

Creant un entorn tranquil i acollidor des del primer dia. On l’alumne és el centre de tot el que fem. Treballant rutines, habilitats i actituds, que li aporten ordre i seguretat, reforçant la seva confiança i autoestima, treballant les emocions, cercant el seu benestar i la il·lusió per tornar cada dia a l’escola.

CONEIXEMENT

CONEIXEMENT

Desvetllant en l’infant el seu interès per aprendre, l’hàbit de qüestionar-se i fer-se preguntes sobre el món que l’envolta; l’habilitat de cercar i trobar respostes als reptes que se li plantegen. Posant la llavor a la capacitat d’emocionar-se quan s’aprèn i esdevenir una persona autònoma i crítica.

MÈTODE: II+D, RACONS,
TALLERS I ESPAIS CREATIUS:

Dissenyant espais de relació i participació. Treballant el llenguatge, el multilingüisme, la lectoescriptura, la comunicació i l’aprendre de forma cooperativa, cercant que sigui una persona reflexiva, respectuosa i compromesa.
Combinant diferents metodologies i agrupacions, proposant activitats diverses i vivencials que afavoreixen la capacitat de descobrir, inventar, crear i relacionar-se.

EL JOC I LA PSICOMOTRICITAT:

EL JOC I LA

PSICOMOTRICITAT:

Utilitzant el joc per imaginar, gaudir, descobrir, resoldre situacions amb creativitat, amb la llibertat d’equivocar-se, poder decidir i provar nous recursos.
Treballant la psicomotricitat cercant el desenvolupament físic, emocional i social de l’infant. Per prendre consciència del propi cos, jugar de forma natural, establir relacions amb els companys, respectant les normes, ser capaç de relaxar-se, explorar disciplines esportives i, finalment, reflexionar sobre la seva pròpia activitat.

HORARI D'ESCOLA

Més informació

L’horari lectiu de l’escola pels alumnes de l’etapa 3-7 és de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:00.
Tot i així, com a centre oferim la possibilitat d’utilitzar el servei de ludoteca de 7:45 a 9:00 i de 17:00 a 19:00. 

HORARI P3

HORARI P4

HORARI P5

HORARI 1r Pri 

HORARI 2n Pri

 

I I + D I ITINERARIS

Més informació

Properament

RACONS

Més informació

Properament

TALLERS

Més informació

Properament

ESPAIS CREATIUS

Més informació

El projecte espais creatius són diferents espais d’aprenentatge que faciliten el temps i els recursos a l’alumne perquè de manera lliure pugui interactuar amb el material i amb els iguals, a través del joc. Aquesta interacció és una font de creixement i enriquiment mutu.

Perquè SUMMEM ens diu que el nen és social i aprèn en convivència. Els espais creatius faciliten doncs, la convivència i la cooperació entre edats, amb un ventall més ampli de relacions per l’alumnat.