A la nostra Escola, ens sentim orgullosos del nostre alumnat i fomentem la participació a diferents premis, certàmens i concursos de caire educatiu. Ens plau compartir amb totes i tots vosaltres aquests reconeixements.

FEBRER 2020

Premi Sambori Òmnium de Narrativa en Català 2020 de la demarcació Alt Ter i Garrotxa

 

Martí Puigdemont Gubern va ser guanyador del 14è Premi Sambori Òmnium de Narrativa en Català 2020 de la demarcació Alt Ter i Garrotxa. Avui ha rebut el llibre on ha estat publicada la seva narració. Felicitats!

DESEMBRE 2020

Premi Escola Verda 2020 per l’acció  Moixina.

 

Molt satisfets del reconeixement i molt orgullosos de la feina de les noies i nois que lideren el projecte. Felicitats a totes les Escoles!

NOVEMBRE 2020

Guanyadors del Concurs Literari Jove MOT: Marti Terrades 1r Premi de Prosa amb l’Espasa de llum i Mar Sayol 2n Premi de Prosa amb 10 segons i Isona Escoda 2n Premi de poesia amb amor? Quina ironia

OCTUBRE 2020

Felicitem en Jordi Vallès, un dels 4 guanyadors del Premi de Narrativa Infantil que organitza TMB. El seu conte, “BOMBOLLES AL PODER” serà un dels que inspirarà al grup Dagoll Dagom i a la cantant Dàmaris Gelabert en la creació d’un musical. Dàmaris Gelabert Dagoll Dagom