A la nostra Escola, ens sentim orgullosos de l’equip professional que formem i volem anar compartint alguns dels reconeixements amb tota la comunitat educativa.

MAIG 2022

PREMI JORNADA PEDAGÒGICA ESCOLA PIA CATALUNYA

Enhorabona a l’equip del PFI de la nostra Escola per rebre el premi i reconeixement a la seva tasca per la inclusió social de joves

VEURE VÍDEO

MAIG 2022

ANNA RIGAT, psicològa de l’Escola, publica el llibre RESI, SUPERVIVENT

https://www.agapea.com/Anna-Rigat/Resi-supervivent-9788491364122-i.htm

L’ANNA RIGAT ha publicat RESI, SUPERVIVENT, llibre  per prevenir els abusos sexuals i altres maltractaments infantils (editorial Claret). Les il·lustracions són boniques aquarel·les d’en Tavi Algueró. 

 El conte pretén ser un recurs preventiu per sensibilitzar, formar i informar a infants a partir de 3 anys i començar a parlar i educar en els límits, el respecte, l’afecte i la sexualitat. 

 Resi, supervivent, parla d’un arbre petit i feliç, a qui li agrada jugar amb els seus amics al bosc. Entre ells hi ha un picot amb qui estableix una relació especial. Però progressivament en Resi sent que aquella intimitat li deixa d’agradar. Gràcies a la seva valentia aconsegueix demanar ajuda, i amb l’acompanyament dels qui estima, recupera l’alegria i la confiança. 

 

A través d’una història senzilla i tendra, s’ofereix un recurs (amb guia didàctica a l’interior) per fomentar les competències emocionals i ajudar als adults (mestres, pares i altres professionals) a explicar als infants com prevenir els abusos sexuals i els maltractaments infantils.

 

https://www.agapea.com/Anna-Rigat/Resi-supervivent-9788491364122-i.htm