SOM

SOM ESCOLA VERDA

La nostra escola esdevé escola verda amb la voluntat, el compromís i el repte de formar futurs ciutadans compromesos amb el món. En aquest eix el nostre objectiu és pensar, no en el medi ambient, sinó mediambientalment. No ens centrem només en educació en la natura o en problemes medi ambientals sinó que ho fem d’una manera més global, sent un projecte interdisciplinar i que inclou nous apartats:

  • Educació ambiental i natura.
  • Educació en recursos naturals.
  • Educació en problemes ambientals.
  • Educació en el medi on vivim.
  • Educació global.

 

Els òrgans gestors d’aquest projecte són:

  • Dinamitzadors d’Escoles Verdes (membre de l’equip directiu, professors responsables del projecte a primària i a secundària i un representant dels pares i mares).
  • Comitè Ambiental (format per professors, personal del PAS, pares i mares)
  • Parlament Verd (format per alumnes de Cicle Superior de primària i ESO)

Participem i formem part activa de diferents organismes: PNZVG (Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa), XESC (Xarxa d’Escoles Sostenibles de Catalunya), Escoles Verdes de Catalunya, Projecte Rius, Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, Agenda 21, SIGMA, IME, FES Olot, Ajuntament, etc.

PARLAMENT VERD

PARLAMENT VERD

El formen els delegats d’escoles verdes de 5è, 6è, 1r, 2n ,3r i 4t d’ESO. Es reuneixen una vegada al mes amb els mestres responsables i coordinadors d’Escola Verda, per promoure i vetllar pel bon funcionament de les diferents campanyes mediambientals del centre.

DELEGATS D’ESCOLES VERDES

Els delegats Verds formen part del Comitè Ambiental de l’Escola. Són els alumnes responsables del reciclatge i de les diferents campanyes.

JULIVERT

És el drac d’Escoles Verdes. Surt sempre el dia 5 de juny per commemorar el Dia del Medi Ambient.
Acompanya als delegats ambientals i fa campanyes de reciclatge.

#PIAVERDS Els delegats d'Escoles Verdes juntament amb en Julivert ens proposen veure un vídeo amb consells per reduir la utilització de plàstics.
http://ow.ly/OXi330np5gL
...

98 0

#PIAVERDS La revolta estudiantil contra el canvi climàtic que recorre Europa arriba a Olot.  És una crida  internacional inspirada en la jove sueca Greta Thunberg. Avui us esperem a la manifestació que tindrà lloc a les 17:ooh  davant l'Ajuntament. ...

158 1
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

No se puede ver el hashtag "escolesverdesolot" que el usuario solicitó porque faltan permisos, no es válido o no existe.

Click here to troubleshoot.