ETAPA 7 - 12

Aquesta etapa té per objectiu consolidar hàbits, coneixements i competències claus. El treball de l’autoestima, de l’autoconeixement, de la convivència i del gust per aprendre són els aspectes claus que marquen el que fem. Potenciem l’aprenentatge cooperatiu, l’ecologia emocional i les propostes educatives que s’ofereixen són engrescadores, vivencials, satisfan els interessos dels alumnes i les seves necessitats. Continuant d’aquesta manera el creixement harmònic que farà que siguin nens i nenes feliços.

És una etapa educativa que inclou:

Cicle Mitjà de Primària. 3r i 4t (9 anys-10 anys)

Cicle Superior de Primària 5è i 6è (11 anys-12 anys)

HO FEM A PARTIR DE 4 EIXOS:

ACOLLIDA I CONVIVÈNCIA

Creant un entorn acollidor i de pertinença al grup. On l’alumne és el centre de tot el que fem. Treballant habilitats i actituds, que li aporten autonomia i responsabilitat, reforçant la seva autoestima, desenvolupant el seu autoconeixement, practicant habilitats socials i treballant les emocions. Cercant el seu benestar i la il·lusió per tornar cada dia a l’escola per compartir amb els seus companys créixer i aprendre.

CONEIXEMENT

CONEIXEMENT

Estimulant la curiositat i la capacitat de fer-se bones preguntes per tal de poder iniciar el desenvolupament de la seva capacitat de recerca i construcció de coneixement des d’una vessant creativa. Consolidant coneixement, un bon nivell competencial i hàbits de treball. Cercant una actitud proactiva per aprendre, capacitat d’autosuperació i creativitat. Fent viure l’aprendre i créixer com a una actitud natural, vital i emocionant del dia a dia.

MÈTODE: II+D

TALLERS, ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ, LLENGUATGE AUDIOVISUAL, MÚSICA I ART:
Combinant diferents metodologies i agrupacions, proposant activitats diverses i vivencials que afavoreixen l’aprenentatge actiu i competencial que els conduirà a desenvolupar competències lingüístiques, de raonament matemàtic, científiques i creatives. Fent ús de les noves tecnologies com usuaris i creadors per posar les bases d’una bona competència digital. Treballant la comunicació, el multilingüisme i l’aprendre de forma cooperativa, cercant que sigui una persona empàtica, reflexiva, respectuosa i compromesa.

PARTICIPACIÓ I EMPRENEDORIA:

PARTICIPACIÓ I

EMPRENEDORIA:

Convertint els alumnes en els protagonistes del seu propi procés d’aprenentatge, proposant reptes, celebracions o l’ambientació dels espais. Fent-los partícips de l’avaluació dels seus aprenentatges, de la gestió d’aula, de projectes de centre o de ciutat. Demanant-los implicació, autonomia i responsabilitat en projectes que aconsegueixen el benestar propi i dels altres. Fent-los sentir feliços de formar part d’una comunitat que els estima.

L’EQUIP QUE ACOMPANYA A LES VOSTRES FILLES I FILLS

ANNA CONILL

ANNA CONILL

Equip Educatiu 3r

ESTER RIVAS

ESTER RIVAS

Equip Educatiu 3r

ANNA AHUMADA

ANNA AHUMADA

Equip Educatiu 3r

MOI DUBÉ

MOI DUBÉ

Equip Educatiu 4t

MONTSE MASMITJÀ

MONTSE MASMITJÀ

Equip Educatiu 4t

EVA LORENTE

EVA LORENTE

Equip Educatiu 4t

XEVI COMA

XEVI COMA

Equip Educatiu 5è

LAIA PERACAULA

LAIA PERACAULA

Equip Educatiu 5è

ITA ASPARÓ

ITA ASPARÓ

Equip Educatiu 5è

SARA RUBIÓ

SARA RUBIÓ

Equip Educatiu 6è

JOAN VILA

JOAN VILA

Equip Educatiu 6è

MONTSERRAT OLLER

MONTSERRAT OLLER

Equip Educatiu 6è

ANNA AHUMADA

ANNA AHUMADA

Equip Educatiu

LAIA CASTELLVÍ

LAIA CASTELLVÍ

Equip Educatiu

FERRAN SALA

FERRAN SALA

Equip Educatiu

HORARI D'ESCOLA

Més informació

L’horari lectiu de l’etapa 7-12 és de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:00.
Tot i així, com a centre oferim, al matí, la possibilitat d’utilitzar el servei d’acollida matinal de 8:00 a 8:45 i, a la tarda, poden fer ús lliure de la mediateca com a espai de treball de 17:00h a 19:00 de dilluns a dijous i fins les 18:30 els divendres.

HORARI 3r Pri

HORARI 4t Pri

HORARI 5è Pri

HORARI 6è Pri

TREBALL

Més informació

El treball dels itineraris a la nostra etapa es caracteritza per donar una resposta competencial a un problema en concret. Sempre que podem intentem fer un retorn a la ciutat amb la resposta.

Partim d’un treball interdisciplinar on utilitzem cadascuna de les àrees per poder donar la millor resposta.

COOPERACIÓ

Més informació

Properament…

PROXIMITAT

Més informació

Properament…

HÀBITS

Més informació

La nostra etapa es caracteritza per un important creixement maduratiu dels nostres alumnes. És important que els acompanyem en aquest procés si volem aconseguir persones autònomes i amb uns hàbits de treball òptims. És per això que a 3r s’inicien amb l’ús de l’agenda personal i de classe.

FAMÍLIES

Més informació

El nostre objectiu és aconseguir el benestar general dels nostres alumnes i això només ho podem aconseguir establint una relació de confiança en les nostres famílies. És molt important que ens escoltem, parlem… en definitiva oferim tenir els espais i moments de conversa necessaris per assegurar la felicitat dels nostres alumnes.

 

 

CIUTAT

Més informació

La nostra etapa es caracteritza per la implicació i el coneixement de la ciutat. Fem la cantada de Setmana Santa pels avis de la ciutat i especialment:

    • 3r comencem per l’aprenentatge natural i polític de la ciutat.

    • 4t cantem nadales a les residències, treballem i fem difusió dels volcans, especialment del Montsacopa, participem activament en el dia de la mare.

    • 5è participació en el Consell dels Infants.

    • 6è fem ús de les instal·lacions esportives de la ciutat i participem en diferents actes amb tots els 6è d’Olot.

W

FARÀNDULA

Més informació

Properament…

 

Allò important en educació

Més informació

Properament…

26 de maig a l’1 de juny!
Preinscripció CICLE FORMATIU GRAU SUPERIOR
FORMACIÓ PROFESSIONAL ESCOLA PIA
🟢🔵

☑️ Demana informació
☑️ 972 260 212

☑️olot.escolapia.cat
☑️https://olot.escolapia.cat/formacio-professional/ @escolapiacat @garrotxapro @garrotxajove
...

This error message is only visible to WordPress admins