TRESORS D’ESTIU A L’HOSPITAL D’OLOT I COMARCAL DE LA GARROTXA

 

El dilluns 4 d’octubre  hem tingut el gust d’estrenar l’exposició dels Tresors d’estiu a l’Hospital  d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. 

Es tracta d’un treball basat en els tresors d’estiu de les tribus de P4, P5, 1r i 2n de  l’etapa 3-7. 

L’exposició es podrà veure a l’hospital fins el 24 d’octubre i després la tindrem a  l’escola. Mentrestant la podreu gaudir a la web de l’escola; ara de moment és  un regal per a tots els professionals de l’hospital. 

 

“Benvinguts als Tresors d’estiu” 

L’exposició dels alumnes de l’etapa 3-7 de l’Escola Pia d’Olot pretén  ser una mirada interior als records i vivències de l’estiu de les diferents  Tribus. 

Abans d’acabar el curs es va fer un encàrrec a tots els alumnes: portar a l’aula un o més tresors d’estiu per poder compartir-los amb  els altres. D’aquesta manera aportem de cadascú a la Tribu perquè  tots i totes ens hi sentim representats i així creem plegats, des del  primer dia, un grup fort i cohesionat. 

A les rotllanes d’aula o assemblees, els alumnes van ensenyar els  seus tresors i explicar perquè eren importants per a ells. Seguidament,  per equips cooperatius, van decidir com havia de ser la composició del quadre, quins elements hi col·locarien i les tècniques que  emprarien. 

La vida està plena de records i emocions que ens evoquen a temps  viscuts amb els que estimem i que necessiten ser compartits per  poder ser més grans. Els nostres alumnes mostren a través d’aquests  quadres una part personal, on cada moment ha estat viscut com un  regal. 

Amb aquesta exposició volem agrair a tots els professionals de  l’hospital la seva dedicació i donar-los les GRÀCIES per poder tenir  aquests TRESORS D’ESTIU

SOM JUGANERS: TRIBU P4

FESTA DE COLORS: TRIBU P4

UN DIA BONIC AL MAR: TRIBU P4

CONDUÏM PER LA SORRA: TRIBU P4

LES AVENTURES TRIBU P5

LES BOMBOLLES: TRIBU P5

AIGUABLAVA: TRIBU P5

EL MÓN DE L’ALEGRIA: TRIBU P5

L’ESTIU DELS AMICS

VACANCES A LA NATURA

UN RECORD D’UN BON ESTIU  TRIBU 1R PRIMÀRIA

L’ESTIU

LES PEDRETES

EL MAR DELS DIAMANTS TRIBU 2N PRIMÀRIA

EL TRESOR: TRIBU 2N PRIMÀRIA 

ELS TRESORS: 2N PRIMÀRIA