AUXILIARS DE CONVERSA

PROGRAMA D’AUXILIARS DE CONVERSA (CAPS)

PROJECTE COMPARTIT FAPIA I ESCOLA 

 

NOU PROJECTE!

La nostra escola té com a objectiu, entre d’altres, l’obertura al món, el coneixement de diferents cultures, la pràctica de la llengua anglesa…. per aconseguir formar ciutadans oberts i respectuosos amb les diferents maneres d’entendre i percebre el món en què vivim.

 Per aconseguir aquest objectiu fa tres anys que l’escola està immersa en programes d’internacionalització com l’Erasmus+ i enguany, gràcies a la gestió conjunta amb la FAPIA, ens hem afegit a la participació del Programa d’Auxiliars de Conversa CAPS, fet que ens permet gaudir d’un parlant nadiu de llengua anglesa que dóna suport al projecte multilingüe de l’escola, fent tasques d’assistència i suport a les activitats d’ensenyament-aprenentatge de l’anglès i augmentant el contacte dels nostres alumnes amb aquesta llengua.

 Un dels elements fonamentals del programa són les famílies que durant el curs escolar acullen els auxiliars de conversa a casa seva. Aquestes famílies els proporcionen l’allotjament i la manutenció, ajuden a la integració de l’auxiliar al seu nou lloc de residència i són el seu primer contacte amb la nostra llengua i cultura.

Com a escola hem optat que la durada de convivència de l’auxiliar de conversa amb les famílies sigui trimestral perquè d’aquesta manera pot conèixer més persones i alhora oferim més possibilitat d’intercanvi a diferents famílies.

 Podeu veure els barems de selecció clicant aquí. 

Si teniu dubtes, podeu adreçar-vos a: caps@olot.epiaedu.cat 

PER CONÈIXER AMB MÉS DETALL EL PROJECTE US CONVIDEM A LA REUNIÓ DEL PROPER DIMARTS 3 DE SETEMBRE A LES SET DEL VESPRE. 

  

Documents de consulta del Projecte