COMISSIÓ MENJADOR DE L’ALUMNAT 

PERQUÈ?

L’opinió de l’alumnat és important per a nosaltres perquè elles i ells són els protagonistes d’aquest espai i és necessari que aportin les seves opinions i millores. 

Per aquest motiu, va decidir-se fa uns anys crear la comissió de menjador d’alumnat

 QUI HI PARTICIPA

Hi participa un alumne de cada curs i de cada grup bombolla. Cada alumne escollit és el representant del seu grup i recull totes les aportacions per explicar-les a les reunions de la comissió.  

Aquestes reunions es fan conjuntament amb direcció i coordinació de menjador. Fem 3 o 4 trobades a l’any, recollim totes les propostes i intentem  acomplir el màxim de propostes, sempre que siguin viables i realistes. També participen a les reunions amb la comissió de famílies al menjador, on tenen la oportunitat d’expressar-se davant les famílies i poder donar la seva opinió. 

 L’avaluació conjunta del servei i l’estudi de les opcions de millora són una part imortant d’aquestes trobades perquè  ens fem conscients del que podem millorar i del que podem demanar. 

Degut a la pandèmia vam haver d’aturar aquestes trobades però ara reprenem de nou el seu funcionament.

COMISSIÓ MENJADOR FAMÍLIES

A l’escola fa uns anys que tenim una comissió de menjador formada per famílies de diferents cursos que tenen els seus fills/es dinant al menjador escolar. Aquesta comissió vetlla per millorar diferents aspectes de l’espai del migdia.

A més, són els representants de les diverses famílies que tenim a l’escola i recullen tota la informació i millores  per tractar-les amb la direcció i coordinació del menjador. 

Hem fixat uns objectius molt clars i que ens ajuden a mesurar les millores i el servei que oferim. També comptem amb la presència i assessorament de la nutricionista.