Benvolgudes famílies, arribem a final de curs, i no podíem acomiadar-lo sense a nostra tradicional festa de final de curs. Malgrat la situació complexa que estem vivint, no podem deixar de gaudir d’activitats que ens emocionen i que ens ajuden a recordar la presència de l’escola. 

Tot i que serà en format virtual, els delegats d’alumnes, l’AFA i l’equip directiu de l’escola hem preparat amb molta il·lusió un programa de festa amb activitats representatives de l’escola i amb el desig que passeu una bona estona.

Us convidem aquest proper divendres 12 de juny a les 19:00, a que us poseu davant de la pantalla juntament amb els vostres fills i filles i que ho feu amb els elements tradicionals: els entrepans, els gots reutilitzables, els gelats,…………

VEURE FESTA FINAL (divendres 12 a les 19:00)

Durant l’acte podem difondre a través d’INSTAGRAM com esteu vivint en directe la festa.

COM? Segur que quan esteu mirant la festa final les vostres cares expressaran  tendresa, il·lusió., nostàlgia….i tantes i tantes emocions..

Així que, si voleu, podeu compartir “la cara que se t’ha quedat mirant l’espectacle” fent-vos una foto i podeu:

Penjar-la al vostre INSTAGRAM mencionant a l’Escola @escolapiaolot i afegint el #LAFESTADELAPIA 

També us agrairem, que ens feu arribar imatges de com ho heu viscut, per més endavant poder fer un resum de la festa. Podeu enviar les imatges a olot.comunicacio@olot.epiaedu.cat

El programa inclou activitats per a totes els edats però amb uns protagonistes molt especials per tots nosaltres com són l’Api i la Carbassa !!!!

Adjunt us fem arribar el cartell i el programa que han elaborat alumnes d’ESO de la nostra escola. 

Us hi esperem !!! Compartim junts aquests final de curs i tornem a il·lusionar-nos !!!!