Benvolgudes famílies i membres de tota la comunitat educativa,

 

Davant de l’efecte del CORONAVIRUS (COVID-19), creiem important centralitzar la informació que pugui anar sorgint en aquest espai del web i anirem actualitzant les informacions oficials. Totes les actualitzacions d’informació aniran sempre amb la data i per ordre cronològic.

 

DIMARTS 26 DE MAIG DE 2020

 

Comunicat retorn a les escoles AQUÍ

DISSABTE 11 D’ABRIL 2020

 

Hem enviat a totes les famílies de l’Escola una cricular informativa del funcionament del 3r trimestre acompanyat de 3 vídeos informatius de les etapes 3-7, 7-12 i ESO.

DIMARTS 31 DE MARÇ 2020 

Hem enviat a totes les famílies de l’Escola la circular informativa de l’actualització i informació de les quotes degut a la COVID 19.

 

DIJOUS 26 DE MARÇ 2020 

Benvolgudes famílies,

Just quan es va produir el tancament de l’escola estàvem acabant la segona avaluació. Ens ha semblat convenient acabar-la on-line i deixar els informes fets, tal com els hauríem lliurat a la data prevista.
Sempre que fem una avaluació recollim la informació per valorar com s’han aconseguit els objectius proposats com a grup classe i també en cada alumne. Quan us lliurem l’informe és el reflex d’aquesta valoració. També l’informe conté propostes per animar a continuar amb un bon curs i plantejaments per poder millorar aquells aspectes que no s’han assolit. Malgrat no sabem quan podrem tornar a l’escola, ens ha semblat important que puguem compartir aquesta informació per tal de planificar millor les tasques d’aquests dies. Ens serà d’utilitat a tots saber quins aspectes ens cal reforçar i reprogramar tot allò que quedava per fer.

Per poder comunicar-vos ens ha estat senzill a partir d’Educamos i la seva missatgeria. També durant aquest dies estem treballant per assegurar el contacte amb totes les famílies i, via correu, amb tots els alumnes a partir de 3r de primària. Tal com us dèiem nosaltres continuem treballant on-line i per tant el/la referent mantindrà el contacte tant amb vosaltres, com amb el vostre fill/a.

Si bé entenem que cada situació familiar serà diferent durant aquests dies i, amb l’ànim de col·laborar i fer costat, recomanem consultar el correu i el WEB de forma habitual. De fet tots els alumnes a partir de 6è, que ja disposen de portàtil, ho poden fer de forma autònoma.
Tal com ja deveu saber el Conseller d’Educació ja ha anunciat que no hi ha data prevista per la tornada i també ha donat indicacions de com continuar, des de casa, les tasques escolars.

És molt en la línea del que ja s’ha penjat al WEB i que estem complimentant amb un banc de recursos i suport adicional amb propostes de salut, ecologia emocional o oci que complementen les tasques que es proposen per a cada curs.

Ara doncs, ens toca iniciar el 3r trimestre.

En la mesura del possible continuem treballant sense sortir de casa, sortosament les tecnologies ens permeten fer-ho i a més ens permeten fer-ho sense perdre el contacte, és a dir: compartint feina, comentant-la i acompanyant-la. El nostre objectiu és que els vostres fills i filles no perdin la relació amb l’escola i continuïn els seus aprenentatges.

El nostre compromís és continuar, malgrat les distàncies i les dificultats, acompanyant la tasca educativa de tot el nostre alumnat. Certament, aquests dies no posarem “notes”, en el sentit tradicional de la paraula, però sí que els acompanyarem, és a dir, farem un retorn individualitzat amb relació a la feina que vagin fent. Tota la feina que fem aquests dies l’anirem avaluant, perquè avaluar, sobretot, vol dir això, fer costat, ajudar a aprendre més i millor. Aquest és el nostre repte i la nostra voluntat. Sobre les qualificacions del tercer trimestre i finals, cal veure com evoluciona la situació, però en tot cas, davant de la situació d’excepcionalitat, serà el Departament d’Educació qui donarà les directrius.

En breu us farem arribar propostes d’horari, organització i comunicació amb els referents, de nou amb la voluntat de poder treballar conjuntament malgrat la distància i respectant la situació de cada família en moments complexes. Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte a partir dels correus que teniu penjats al WEB.

Finalment, una abraçada i molts ànims a tots, junts ens en sortirem; Equip directiu.

Moltes gràcies 

Benvolgudes famílies,

el referents dels vostres fills i filles, acaben d’enviar un correu a tots els  alumnes des de 3r de primària fins a 4t d’ESO i FP. En el correu els expliquem que els trobem a faltar, els demanem que es cuidin i també que col.laborin a casa. Però sobretot els demanem que ens ajudin a mantenir-nos connectats durant el temps que l’escola estarà tancada. Es tracta de contestar el correu que se’ls ha enviat per poder assegurar que tothom es pot posar en contacte amb el seu referent. Us demanem que assegureu que el/la vostre/a fill/a l’hagi contestat. 

Les famílies que teniu als vostres fills/es a l’etapa 3-7 us demanem, si no ho heu fet encara, que envieu un correu al vostre referent d’alguna de les tasques que s’han encomanat, d’aquesta manera el vostre referent sap que no teniu problema per poder-vos-hi comunicar. Si no us hi podeu comunicar fer-nos arribar per qualsevol mitjà que us sigui fàcil les vostres dificultats per connectar-vos.

Recordeu-los també que al WEB hi ha tasques per a cada curs.  En breu proposarem un calendari amb diferents recomanacions per poder mantenir activitat: de treball, de joc, emocional i de comunicació.

Finalment també els diem que ànims i endavant que junts ens ensortirem!!!

La direcció

DIVENDRES  13 DE MARÇ

Benvolgudes famílies,

 tal com ja us havíem informat hem habilitat un espai al WEB on us anirem deixant diferents propostes d’activitats educatives que els nens i nenes i nois i noies poden realitzar durant aquests dies. Tal com ha dit el Departament, no podem avançar currículum ni tampoc proposar activitats avaluables, però sí que ens agradaria que disposéssiu de diferents propostes interessants, motivadores, que ajudin a passar aquests dies i alhora permetin que al vostres fills/es puguin continuar treballant els diferents coneixements que pensem ajuden a créixer. Dilluns al matí ja els trobareu penjats i n’anirem afegint al llarg d’aquests dies. Donat que estan al WEB es poden visualitzar des de qualsevol dispositiu, inclòs al mòbil, d’aquesta manera els hem fet accessibles a totes les famílies de l’escola. Durant aquestes dues setmanes tots els equips treballarem des de casa mitjançant plataformes que ens permeten reunir-nos on-line i continuar preparant els materials. També trobareu en aquest espai WEB el correu del vostre referent i un horari on sempre estarà disponible per poder-hi connectar. Com sempre, qualsevol dubte us hi podeu posar en contacte. També en aquest mateix espai hi trobareu un espai amb preguntes i respostes entorn de temes o preocupacions de salut, emocions i del Covid 19. Us demanem doncs que durant aquest temps resteu atents al WEB i també a les xarxes socials.

Finalment, agrair-vos la vostra confiança i comprensió, restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment i esperem que ben aviat puguem retrobar-nos a l’escola. 

La direcció

 Olot, 13 de març de 2020

DIJOUS 12 DE MARÇ

 • Benvolgudes famílies, segons les últimes informacions el govern ha comunicat que a partir de demà totes els centres educatius i universitaris de Catalunya hauran tancar els centres educatius com a mínim durant 14 dies per contenir la propagació del Coronavirus.A les 15:00 l’equip directiu de l’escola ens reunirem per analitzar el comunicat del govern i prendre les mesures necessàries. Tot seguit informarem a tota la comunitat educativa de les decisions preses, per la qual cosa us demanen calma i paciència i evitar fer trucades al respecte d’aquesta informació fins que no tinguem una posició clara a tota la situació.Arrel d’aquest comunicat també us volem informar que la presentació de les colònies d’estiu programada per aquest vespre queda ANUL·LADA !!, per tan, us agrairem que feu extensiva aquesta informació a totes les persones que tenien previst assistir-hi.

  Gràcies d’antuvi per la vostra comprensió. En breu us farem arribar el comunicats dels acords presos i dels informacions que ens vagin arribant.

S’ha enviat comunicat a les famílies informant de l’anul·lació del viatge a Itàlia. 

DIMECRES 11 DE MARÇ 

INFORMACIÓ EMESA PER L’ESCOLA  

 • S’ha enviat comunicat a les famílies.
 • S’ha ajornat el TALLER DE NADONS I MENUTS . S’informarà de la nova data 

INFORMACIÓ EMESA PEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ 

En relació al coronavirus, el Departament d’Educació fa saber als centres educatius noves mesures de prevenció amb la finalitat de contribuir a la seva contenció:

 • El Departament d’Educació insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc. 

 • En relació amb el punt anterior, el Departament no participarà a la propera edició del Saló de l’Ensenyament, prevista entre 18 i el 22 de març. En aquest sentit, insta a les direccions dels centres educatius que anul·lin les visites d’alumnat i professorat al Saló que tinguin organitzades.

 • Com es va comunicar el passat 6 de març, les pràctiques en centres sanitaris i sociosanitaris dels alumnes que estan cursant formació professional queden suspeses per tal de facilitar al màxim l’activitat assistencial del personal d’aquests centres. Aquesta suspensió afecta també l’activitat d’alumnes d’ESO i Batxillerat que fan plans de diversificació curricular en hospitals o residències de gent gran, com els projectes singulars, els programes d’aprenentatge i servei o de voluntariat. 

 • Se suspèn l’activitat docent que s’ofereix als centres hospitalaris per a infants amb ingressos perllongats, el que es coneix com a les aules hospitalàries, amb la finalitat de reduir al màxim l’entrada de persones forànies als hospitals i hospitals de dia. 

 • Es mantenen les portes obertes que s’estan duent a terme aquests dies, però es recomana als centres que es reforcin les mesures de prevenció, com ara evitar aglomeracions de persones en espais reduïts i situar les indicacions de prevenció de contagi ben visibles als centres.  

 • Els Serveis Territorials d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona dotaran de personal substitut als centres davant de qualsevol incidència que s’hagi comunicat per part del Departament de Salut. 

 • Donada la importància de l’acció educativa en relació a les mesures de protecció, s’insta els centres a formar els alumnes en les mesures recomanades pel Departament de Salut. 

 •  Es recorda que davant de possibles casos, els centres han de posar-se en contacte amb el 061 Salut Respon també amb les direccions dels Serveis Territorials o del Consorci d’Educació de Barcelona. Des d’aquests òrgans territorials, de la mà del Departament de Salut, es farà seguiment dels casos i de les consultes 

 • Es manté, com a principi general, la recomanació de no viatjar als països i a les regions afectades, mentre les autoritats sanitàries d’aquests països no aixequin les mesures de control que actualment estan duent a terme. 

Es recorda que el Departament de Salut ha elaborat tot de materials que estan disponibles al següent enllaç: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

DIMARTS 10 DE MARÇ

Com a actualització del comunicat emès el 26 de febrer, el Departament d’Educació fa saber als centres educatius que:

 1. El Departament d’Educació està en contacte permanent amb el Departament de Salut i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
 1. Amb caràcter general, i d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, el Departament d’Educació recorda que els centres educatius han de contactar amb el 061 Salut Respon davant de qualsevol dubte relacionat amb aquesta qüestió. En cas que tingueu inquietud en relació a possibles casos, heu de posar-vos en contacte també amb les direccions dels Serveis Territorials o del Consorci d’Educació de Barcelona. Des d’aquests òrgans territorials, de la mà del Departament de Salut, es farà seguiment dels vostres casos o de les vostres consultes.
 1. Els centres educatius han de situar en llocs ben visibles els materials que ha produït el Departament de Salut en relació al coronavirus per tal de donar, de forma molt didàctica, informació sobre aquest virus i consells sobre com evitar-ne el contagi.
 1. Es manté, com a principi general, la recomanació de no viatjar als països i a les regions afectades, mentre les autoritats sanitàries d’aquests països no aixequin les mesures de control que actualment estan duent a terme.

Per a més informació sobre el coronavirus, consulteu aquest enllaç del Canal Salut: canalsalut.gencat.cat/coronavirus

DIVENDRES 28 DE FEBRER  

 • Totes les sortides i projectes Erasmus que tenim previstos, anirem prenent decissions  en funció de les instruccions rebudes i anirem informant a cada etapa/ grup.
 • Adjuntem l’enllaç d’on traiem la informació: CANAL SALUT DE LA Generalitat de Catalunya   

VEURE INFOGRAFIA (CATALÀ)  

VEURE INFOGRAFIA (CASTELLÀ)  

VEURE INFOGRAFIA (ANGLÈS) 

VEURE INFOGRAFIA (XINÈS)

 • A totes les tutories treballarem les normes d’autoprotecció que ha donat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya contra les infeccions.