En aquest espai anirem compartint les informacions necessàries a compartir del nou curs 2020-21

PLA DE CONTINGÈNCIA 

Aquest PLA DE CONTINGÈNCIA contempla les entrades i sortides , l’esbarjo , l’acollida, el menjador, les extraescolars, la neteja, el  protocol d’actuació, el pla de treball, els grups de convivència, les  reunions i trobades entre d’altres temes.

La DECLARACIÓ RESPONSABLE és un document  que cal portar signat a l’Escola per poder-hi entrar. 

 

Volem compartir amb totes i tots vosaltres algunes respostes de preguntes que potser us heu plantejat. 

És important anar a l’Escola?  És segura? Hem perdut un curs? Per què és important l’acompanyament tutorial? Per què és important l’estabilitat dels grups? Què hem après del confinament? Per què són importants els protocols? L’Escola està preparada per tots els escenaris? Com farem el SUMMEM? I la mascareta? Prendrem la temperatura? I els patis, els menjadors i les extraescolars? 

 

QUOTES DEL CURS 20-21

Les quotes del curs han estat aprovades el 23 de juliol pel Consell Escolar

Venda de llibres, material escolar i serveis 

Atesa la situació que estem vivint a on totes les activitats relacionades amb l’escola s’han de fer amb les màximes garanties de seguretat vers la salut de les persones, pel proper curs tota la venda de llibres i el pagament de serveis es farà carregant un rebut bancari a finals d’agost. 

A la web de l’escola hi haurà un enllaç a on hi trobareu aquesta circular. 

Aquest any, però, no podem oferir la venda de material escolar com altres cursos atès que seria difícil gestionar aquestes vendes i pensem que és millor que cada família de forma particular adquireixi aquest material. Us adjuntem la relació de  material necessari per cada alumne/a a patir de 3r.de primària i fins a 1r.ESO. Tampoc es podran recollir els llibres a l’escola com altres anys i el primer dia de curs els alumnes ho trobaran tot a la seva aula.

 

Amb la present comunicació adjuntem també la relació de llibres i serveis que facturarem a finals d’agost tal com he comentat anteriorment.

  

Venda de xandall i bates  

La compra del xandall i la bata també es podrà fer a través de la web de l’escola amb el servei de venda on-line que ja funciona des de fa temps. Igual que els llibres, els alumnes trobaran a la seva aula el primer dia d’escola la roba i les bates comprades. Som conscients que la compra de la roba requereix d’una informació prèvia de talles que també trobarem a la web. Per obtenir aquesta informació de les talles, caldrà accedir a l’enllaç de la web de venda de roba i cliclar la icona que posa “mides”. Generarà un pdf que el podreu trobar a descàrregues. 

 

Així doncs, aquest proper curs no es podrà realitzar la compra a la botiga de forma presencial. Només s’obrirà al públic amb cita prèvia aquesta espai per devolucions o incidències en el procés de compra a partir de l’inici de curs, el 14 de setembre cada dia de 17:00 a 20:00 h. fins el 31 d’octubre. A finals d’agost farem arribar un formulari per demanar la cita prèvia. 

 

Menjador escolar i Assegurança Escolar 

La contractació del servei de menjador escolar i la de l’assegurança de dents i ulleres, també s’haurà de fer a través de la web omplint el formulari corresponent. 

Tots aquests enllaços els trobareu disponibles a la web de l’escola a partir del proper 15 de juliol i fins el 28 d’agost. 

 

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos molt atentament, i restem a la vostra disposició per aclarir tot allò que us calgui.

  

Secretaria i administració farà vacances del 23 de juliol fins el 23 d’agost, per tant, us recomanen aclarir els dubtes que tingueu el més aviat possible.

  

LA DIRECCIÓ

 

Olot, juliol 2020

  

CLIQUEU A CADA TEMA per poder accedir a la compra de llibres, del xandall i la bata, inscripció al Menjador i les Informacions  generals del nou curs 2020-21