VIU EL SUMMEM

VIURE EL SUMMEM EN PRIMERA PERSONA

29 DE FEBRER 2020

Cada curs, obrim l’escola per aprendre i conviure junts. El nostre projecte d’innovació, el SUMMEM, va avançant i creiem que és important poder-lo viure plegats durant un matí. Volem compartir el que estan fent els vostres fills i a més a més, durant el matí, volem que participeu de les experiències que més us interessin.

 

Com ja sabeu, treballem a tots els cursos les II+D. Són reptes, preguntes o problemes reals  que ens demanen aplicar el coneixement per investigar, innovar i desenvolupar idees interessants i útils. Treballant de forma  cooperativa i  amb totes les eines que permeten comunicar-ho al món.

 

Tots els cursos preparen una activitat divertida, diferent i engrescadora entorn el que han estat treballant. És una activitat pensada per poder fer viure junts una experiència SUMMEM. 

 

Una jornada així dins l’horari escolar no és possible, si bé sabem que hi ha moltes  extraescolars o activitats familiars, hem decidit fer-ho un dissabte al matí

La jornada acostuma a ser de 9h a 13h, repartida en torns d’una hora i cada experiència té una durada d’uns 20 minuts. Al llarg del matí, es pot gaudir de diverses.

 

COM?

Què és una experiència II+D

Més informació

Viure i sentir el que fan els nostres alumnes durant els seus dia a dia a l’escola. Investigar, experimentar, qüestionar-se, provar…

Qui participa?

Més informació

Etapa 3-7.

Etapa 7-12.

ESO de 1r a 3r.

Cicles Formatius.

Què més puc veure?

Més informació

Durant tot el matí  podràs gaudir d’experiències, però si en algun moment necessites un moment per relaxar-te, els alumnes de 4t d’ESO seran els encarregats d’oferir-vos un petit esmorzar al bar de l’escola com activitat Pro-viatge de final de curs.

També durant al matí es duran a terme les activitats esportives previstes de bàsquet al pavelló de l’escola.

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

Necessiteu ajuda? Hem preparat aquest apartat perquè consulteu qualsevol dubte que tingueu.Aquí trobareu una sèrie de respostes a les preguntes més freqüents que rebem. Si tot i així no trobeu el que esteu buscant, no us quedeu amb el dubte! Contacteu amb nosaltres i mirarem de resoldre-ho.

Qui pot participar-hi?
Cal apuntar-se amb antelació?
Podré veure el meu fill?
El meu fill podrà veure i viure experiències amb mi?

PELS VISITANTS EXTERNS AQUÍ PODEU OMPLIR AQUEST FORMULARI O CONFIRMAR ASSISTÈNCIA A silvia.sitja@olot.epiaedu.cat

 

Reconeixement als nostres alumnes i equip de P5: UN ITINERARI D'APRENENTATGE CIENTÍFIC transformat en conte: PER QUÈ ELS NÚVOLS CANVIEN DE COLOR?. Recollim el premi de contes de ciència D’EDUCAIXA. #TRIBUP5 Tribu del 44 @EduCaixa_CAT @Educaixa @escolapiacat @olotciutatedu #SUMMEMOLOT ...

184 9